¿Què és?

Es tracta d’una cabina de vídeo que gravarà tots els missatges que els convidats dels teus esdeveniments vulguin deixar-te, amb total privacitat. Aquesta moderna cabina, provista d’un senzill software exclusiu de Fotostudi, permet als convidats de l’esdeveniment de deixar un missatge de 30 segons, tan sols prement un botó. Els convidats es van tornant durant la velada per accedir a la cabina i expressar les seves opinions, dubtes, consultes i deixar un missatge divertit o emotiu.
FotoTalk t’ofereix la possibilitat de compartir la cabina entre 6 persones, alhora, per tal d’aconseguir missatges encara més divertits. Es tracta de la forma més nova d’obtenir informació i opinions dels assistents.
En un curt termini de temps després de finalitzar l’esdeveniment, rebràs una còpia en format DVD amb tots els missatges editats.
Sens dubte, serà el record més original i divertit que els teus convidats et puguin deixar…
Es pot personalitzar l’interior de la cabina amb el logo de la teva empresa, o un missatge.

On s’instal·la el videomaton?

Transportem i muntem la cabina unes hores abans de l’inici de l’event. La cabina es col·loca preferiblement en un lloc allunyat de la sala de ball, o de qualsevol ambient on s’emeti música o àudio a volum elevat, per tal d’evitar que aquesta afecti al so durant la gravació dels missatges. També és necessari tenir una presa de corrent a prop, pel funcionament de l’equip.

¿Com funciona el videomaton?

Per gravar el missatge només cal prémer la pantalla tàctil i automàticament disposes de 30 segons per deixar el millor missatge que siguis capaç d’improvisar. El nombre de missatges que es poden gravar és il·limitat, només depèn de les ganes de parlar dels teus convidats. La cabina és assistida per personal de FotoTalk, que animaran als convidats a entrar i deixar un missatge, mentre garanteixen el correcte funcionament de la cabina.
Serà tan divertit gravar els missatges, com veure’ls després. Sens dubte, el record més original i divertit que els teus convidats et puguin deixar…

Videomaton Exemples