¿Què és?

S’han acabat les celebracions destinades a ser oblidades. Es tracta d’una cabina fotogràfica (similar a un fotomatón) que et permet obtenir originals i divertits records de l’esdeveniment. Per obtenir la seva còpia, els convidats només han de prémer el botó de la pantalla tàctil. El nombre de fotos que es poden fer és il·limitat, però cadascuna d’elles es convertirà immediatament en un record inoblidable.
FotoTalk ofereix la possibilitat de deixar entrar fins a 6 persones alhora, per obtenir fotos encara més divertides. És la forma més nova de promocionar una marca o un esdeveniment.
FotoTalk és molt útil pels esdeveniments d’empresa, convencions, congressos, inauguracions, etc. A Fotostudi creiem que una celebració sempre ha de ser recordada, així que FotoTalk és adequada per a qualsevol esdeveniment que pretengui deixar empremta en els convidats.
En un breu termini de temps un cop finalitzat l’esdeveniment, rebràs una còpia en format DVD amb totes les fotos que s’hagin fet en el FotoTalk en alta qualitat. Els assistens podran veure-les totes gràcies al web i mitjançant una contrassenya que els facilitarem.
La cabina i les fotos es poden personalitzar amb el logo de l’empresa o un missatge.

¿On s’instal·la el fotomaton?

Transportem i muntem la cabina unes hores abans de l’inici de l’esdeveniment. La cabina es pot col·locar en qualsevol lloc, només precisa una presa de corrent per al seu funcionament.

¿Com funciona el fotomaton?

Per fer-se una foto, només cal prémer la pantalla tàctil i obtenir totes les imatges prèviament configurades (fins a 4 alhora). La cabina és assistida pel personal de FotoTalk, que animarà als convidats a entrar i fer-se fotos de manera espontània i divertida.
Amb FotoTalk, marcaràs la diferència. Sens dubte serà el record més original i divertit que els teus convidats puguin emportar-se.

Fotomaton Exemples